Urban space

Naš cilj je stvarati i implementirati ukrase koji će unijeti život i interaktivnost u javne prostore. S namjerom stvaranja atmosfere koja ne samo da privlači pogled, već i potiče osjetila – bilo da je riječ o postavljanju jedinstvenog raspoloženja, izvođenju zadivljujućeg svjetlosnog spektakla ili jednostavno pretvaranju okoline u mjesto koje je pozivajuće i inspirirajuće za istraživanje. Naša filozofija temelji se na uvjerenju da ne postoji neprikladno mjesto za ukrase; svaki kutak, svaki kvadratni metar urbanih prostora može biti čarobno pretvoren u svjetlosni spektakl.

Naša posvećenost proteže se izvan fizičkog izgleda ukrasa; radi se o stvaranju nezaboravnih iskustava koja potiču pozitivne emocije. Stekli smo reputaciju uređivanja urbanih prostora, zračnih luka, trgovačkih centara, parkova i zooloških vrtova širom svijeta. S svakim projektom nastojimo ostaviti pečat divljenja i čuđenja, pretvarajući te prostore u privlačna odredišta koja privlače posjetitelje iz blizine i daleke udaljenosti.

Dok prihvaćamo duh sezone, naš katalog prikazuje zadivljujući niz LED božićnih ukrasa, pažljivo dizajniranih kako bi obogatili iskustvo blagdana u urbanim okruženjima. Ove kreacije idu daleko izvan običnog, zagovarajući inovacije i umjetničku vrijednost kako bi stvorili jedinstvene prikaze koji uhvate suštinu Božića. Od impozantnih božićnih drvaca ukrašenih simfonijom svjetala do interaktivnih instalacija koje pozivaju gledatelje da sudjeluju u čaroliji, naši LED ukrasi svjedoče o našoj posvećenosti transformaciji urbanih prostora.

Na stranicama našeg kataloga nećete pronaći samo ukrase, već i obećanje nezaboravnih trenutaka i dragocjenih uspomena. Istražite mogućnosti i dopustite našim LED kreacijama da osvijetle vaše urbano okruženje, stvarajući tkivo čarolije i radosti koje će odzvanjati generacijama. Ove blagdane, dopustite čaroliji LED božićnih ukrasa da inspirira, očara i uroni sve koji se okupe u srcu grada kako bi proslavili najljepše doba godine.

Svi proizvodi iz kolekcije “Dekoracije velikih formata” izrađuju se po narudžbi.  
Narudžbe za 2023. su zaključene, zaprimamo prednarudžbe za sezonu 2024.

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

KONTAKTirajte nas

Svi proizvodi iz kataloga izrađuju se po narudžbi, na određenim proizvodima moguće su prilagodbe. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

+385 1 2995 194
+385 91 179 00 00

E-mail: info@homedeco.hr