Zlatni Glamur

inspiracija-bozic-zlatni-glamur-_homedeco.hr-galerija-01

Ako volite blještave zlatne nijanse unutar svog doma, zlatni stil je baš za Vas. Originalnim i modernim zlatnim ukrasima možete jednostavno promijeniti svoj dom u oazu estetike i profinjenost. Zlatna je najdragocjenija boja među bojama, jer je zlato najdragocjenija kovina. To je boja prosvjetljenja i božanske ljubavi. Zlatna je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Božićne ukrase u zlatnoj boji možete pronaći u svim vrstama, te kao sve dodatke koji vam padaju na pamet.

Kada pomislimo na božićnu dekoraciju naših kuća, prva boja na koju pomislimo je zlatna. S ovim izborom možete dočarati Božić s posebnom notom glamura i sjaja! Cijeli Vaš prostor može zaživjeti u svjetlucavom spektaklu u kojemu je dojam luksuza na prvom mjestu. Uredite svoj dom u zlatnom sjaju, zapakirajte svoje poklone zlatnim omotima i ukrasite ih elegantnim vrpcama. Postavite kolačiće i torte na decentne etažere i pladnjeve, i vaše uživanje u gracioznom prostoru može započeti.

Stvorite dojam kao u Božićno jutro, ispod svjetlucave jelke sjaje zlatni poklončići, jelka je okićena s razigranim zlatno bijelim anđelčićima, jelenčićima i nestašnim pahuljicama. Na stolu se nalaze zlatni fenjeri s kojih dopire sjaj svijeće i zlatni Djed Mraz želi Vam dobar početak dana. Svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice u toplo bijeloj boji će savršeno pristajati u Vaš zlatni stil i oduševiti Vašu obitelj, prijatelje i susjede!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.