Ukrašavanje TRGOVA, ULICA I GRADOVA

Specijalizirani smo za ukrašavanje urbanih krajolika s impresivnim Božićnim ukrasima, stvarajući čarobne trenutke koji ostavljaju trajni dojam kako na stanovnike tako i na posjetitelje.

Zamislite ovo: ulice obasjane treperavim svjetlima, gradske trgove ukrašene veličanstvenim božićnim drvcima i osjećaj čuda u zraku. To je čarolija koju oživljavamo. Od tradicionalnih do suvremenih tema, nudimo širok spektar božićnih ukrasa koji se mogu prilagoditi jedinstvenom karakteru i aspiracijama vašeg grada.

Vjerujemo da kreativnost ne poznaje granice. Bez obzira želite li zamisliti velike svjetleće ukrase koji vise iznad prometnih križanja, uronjene svjetlosne instalacije koje osvajaju maštu ili ukrašene jelke koje stoje kao svjetionici blagdanske radosti, možemo oživjeti vašu viziju. Naši ukrasi nisu samo vizualno privlačni, već i izdržljivi i ekološki prihvatljivi.

Ukrašavanjem grada stvarate gostoljubivu atmosferu koja potiče stanovnike i posjetitelje da istražuju, kupuju i slave. Time ne samo da podržavate lokalne poslovne subjekte već i potičete osjećaj zajedništva koji ostaje dugo nakon blagdanske sezone.

Naše “ključ u ruke” rješenje olakšava proces ukrašavanja vašeg grada. Od početnih dizajnerskih koncepata do pažljive instalacije, naš posvećeni tim obrađuje svaki detalj s preciznošću i pažnjom. Razumijemo važnost sigurnosti i učinkovitosti kako biste osigurali da vaš grad ostane dostupan i živahno mjesto tijekom procesa ukrašavanja.

Obratite nam se danas kako biste otkrili kako možemo učiniti ovu blagdansku sezonu za vaš grad zaista nezaboravnom.

Napomena: narudžbe za 2023. su zaključene.
Zaprimamo prednarudžbe za sezonu 2024.

Zašto odabrati HOMEdeco komercijalne dekoracije za trgove, ulice i gradove?

ključ u ruke

Od početnih dizajnerskih koncepata do pažljive instalacije, naš posvećeni tim obrađuje svaki detalj s preciznošću i pažnjom.

KOMERCIJALNA KVALITETA

Naši ukrasi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala njihova dugotrajnost. Izgrađeni su da izdrže užurbano blagdansko razdoblje i zadrže svoj sjaj iz godine u godinu. IP67 zaštita svih proizvoda osigurava otpornost na prašinu i zaštitu od prodora vode

ECO LED

Svi proizvodi u ponudi koriste ECO LED rasvjetu koja troši do 80% manje električne energije sa vijekom trajanja od 25.000 sati uz vrlo nisku emisiju topline

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

KONTAKTirajte nas

Svi proizvodi iz kataloga izrađuju se po narudžbi, na određenim proizvodima moguće su prilagodbe. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

+385 1 2995 194
+385 91 179 00 00

E-mail: info@homedeco.hr