Snježni san

Želite li ostvariti jednu od božićnih želja? Bijeli Božić? Ako je odgovor da onda imamo savršen stil za Vas – Snježni san. Postoji nešto tako lijepo u ideji bijelog Božića. Uzmimo čudo bijelog Božića i stvorimo čaroliju u našem domu kada ga ukrašavamo za blagdane! U ovoj Božićnoj priči naglasak je na bjelinu i svježinu zimskih dana. Snježni Božić ima posebnu čaroliju jer predstavlja pahuljice, tihe zimske noći i magični sjeverni pol. Ova atmosfera koristi paletu snježne šume i nježnije teksture poput perja.

Neka se Vaš prostor zabijeli, a svježi i blještavi božićni ukrasi doprinesu bijelom Božiću. Bijeli Djeda Božićnjak, bijeli polarni medvjedi, snježni anđelčići i bijeli jelenčići idealan su dodatak ispod bora ili u toplom dnevnom boravku. Iznenadite svoje ukućane ovim osvježavajućim stilom i dovedite sjeverni pol u Vaš dom. Neka se slatki mali polarni medvjedići igraju na Vašoj bijeloj smreki i traže svjetlucave zvjezdice.

bijeli-djed-mraz-homedeco-hr

Bijela simbolizira nove početke. Ona pozitivno potiče na opuštanje, mir i spokoj. U njenom vidjelu raspoznajemo jasnoću, bistrinu i mir. Svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice s toplom bijelom će savršeno pristajati u Vaš Snježni Božić stil za ovogodišnji Božić i oduševiti Vašu obitelj, prijatelje i susjede! Stvorite iluziju snijega u dnevnom boravku i započnite svoju Božićnu čaroliju!  S ovim stilom ne možete  pogriješiti!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.