Rozi sjaj

Božić je čarobno vrijeme kada možemo vidjeti nježno ružičasto nebo u mrazno zimsko jutro ili svjetlucava svjetla tijekom večernje šetnje glavnom ulicom.

Ružičasta boja može biti netipična glavna boja za Božić, ali ona zapravo simbolizira ljubav, nježnost, vjernost i čast. Zato je ona idealna za ovu prigodu. Ružičaste božićne teme idealne su za one koji vole čarobnu, poletnu i veselu atmosferu. U ovoj priči nudimo različite božićne ukrase u ružičastoj boji i zlatnim decentnim detaljima, s kojim možete na mnogo načina svom domu dodati nježnu i zaigranu osobnost. 
Ovaj Božić izaberite nešto sasvim drugačije, neka roza boja prevlada Vašim domom!

Kako biste započeli svoju ružičastu božićnu temu, zgodno je započeti sa zvijezdom predstave – božićnim drvcem! Koristeći različite nijanse ružičaste, svom drvcu, domu ili događaju možete dati nježan i otmjen romantični dodir ili slatku bajkovitu notu. Božićni ukrasi ne oduševljavaju samo svojim bojama i oblicima, već i svojom teksturom. Da biste u potpunosti iskoristili sve što bi ružičaste božićne teme trebale ponuditi, trebali biste istražiti takve teksturalne varijacije. Jedan od načina da to učinite s perjem, dodatak svijetloružičastog, paperjastog bijelog ili bisernog perja bit će izvrstan dodatak omotan oko drvca. Nekoliko ključnih predmeta pomoći će spojiti temu i raširiti nježne romantične dodire po vašem prostoru. Svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice s toplom bijelom ili rozom bojom će savršeno pristajati u Vaš Rozi sjaj stil za ovogodišnji Božić i oduševiti Vašu obitelj, prijatelje i susjede!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.