Ukrašavanje shopping centara

Razumijemo izazove s kojima se susreću trgovački centri i maloprodajni objekti. Međutim, vjerujemo da ovi izazovi pružaju nove prilike za stvaranje dubljih iskustava za kupce.

Specijalizirali smo se za izradu i instalaciju veličanstvenih Božićnih ukrasa koji će osvojiti srca kupaca i posjetitelja, pretvarajući vaš shopping centar u uzbudljivo zimsko čudo koje će potaknuti posjetitelje da u njemu provedu više vremena, što na kraju dovodi do povećane prodaje i zadovoljnih kupaca.

U suradnji s vašim timom stvoriti ćemo blagdanski prikaz koji će potaknuti interakciju i uživanje a također će biti u potpunosti prilagođen identitetu shopping centra. Blagdansko razdoblje je ključni poticatelj, ali naš asortiman komercijalnih proizvoda za osvjetljenje pogodan je i za druge važne sezonske događaje.

Naši iskusni timovi za instalaciju osigurat će isporuku dekoracija sigurno, učinkovito i s minimalnim ometanjem.

Napomena: narudžbe za 2023. su zaključene.
Zaprimamo prednarudžbe za sezonu 2024.

Zašto odabrati HOMEdeco komercijalne dekoracije za ukrašavanje shopping centara?

komercijalna kvaliteta

Naši ukrasi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala njihova dugotrajnost. Izgrađeni su da izdrže užurbano blagdansko razdoblje i zadrže svoj sjaj iz godine u godinu. IP67 zaštita svih proizvoda osigurava otpornost na prašinu i zaštitu od prodora vode

dekoracije "po mjeri"

Svaki shopping centar je jedinstven te shvaćamo važnost prilagodbe. Naš tim će blisko surađivati s vama kako bi prilagodio naše ukrase vašoj posebnoj viziji i zahtjevima.

instalacija

Ne nudimo samo prekrasne ukrase, već i profesionalne usluge instalacije. Naš iskusni tim će oživjeti vašu viziju, brinući se za svaki detalj s pažnjom i preciznošću.

eco led

Svi proizvodi u ponudi koriste ECO LED rasvjetu koja troši do 80% manje električne energije sa vijekom trajanja od 25.000 sati uz vrlo nisku emisiju topline

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

KONTAKTirajte nas

Svi proizvodi iz kataloga izrađuju se po narudžbi, na određenim proizvodima moguće su prilagodbe. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

+385 1 2995 194
+385 91 179 00 00

E-mail: info@homedeco.hr