Neutralna bajka

Ako volite jednostavnost i fokus na minimalističku harmoniju onda je neutralna bajka idealna za Vas! Ovaj stil se fokusira na savršenu ravnotežu tekstura, jednostavne kontrastne boje crne, bijele i sive. Crno-bijelo je savršena kombinacija boja za minimalistički, moderan, glam, nordijski, čak i industrijski stil, sve ovisi o detaljima koje dodajete dekoru. Ako mislite da su crna i bijela dosadne, uvijek možete dodati neke šarene detalje: crvenu, smaragdnu, zlatnu, srebrnu ili žarko ružičastu.

Bijela boja simbolizira istinu, čistoću, nevinost, mir i zaštitu. Pronađite jedinstveno bijelo božićno drvce i ukrasite ga kontrastnim ili odgovarajućim ukrasima za dojam crno-bijelog Božića. Bijela božićna drvca izgledaju nevjerojatno i otkačeno, dodatkom crnim kuglicama i dekoracija. Neutralni tonovi dekoracija i hladno bijele nijanse lampice stvorit će snježni spektakl gdje će ispijanje tople čokolade iz Vaše najdraže šalice i zamotani u mekanoj dekici postati još veći užitak. Stvorite drugačiji advent ove godine uz jednostavan crno-bijeli svijet.

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.