DEKORACIJE VELIKIH FORMATA

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

Bilo da je riječ o svjetlosnom spektaklu gradskih ulica tijekom blagdanske sezone, privlačnoj atmosferi dobro osvijetljenog trgovačkog kvarta ili čarobnoj atmosferi prekrasno osvijetljenog parka, naš se tim posvećuje dizajniranju i provođenju svjetlosnih koncepata koji ostavljaju trajan dojam.

Sa okom za detalje i predanošću u pomicanju granica kreativnosti, blisko surađujemo s našim klijentima kako bismo prilagodili svaku instalaciju prema njihovoj jedinstvenoj viziji i ciljevima. Naš je cilj ne samo poboljšati vizualnu privlačnost tih prostora, već i stvarati uzbudljiva i nezaboravna iskustva koja ostaju urezana u pamćenju posjetitelja i nakon što ih napuste.

Od energetski učinkovitih LED prikaza do zadivljujućih svjetlosnih predstava, koristimo najnovije tehnologije kako bismo postigli izvanredne rezultate.

Kada je riječ o dizajnu svjetla, razumijemo da je svaka lokacija jedinstvena i ponosimo se svojom sposobnošću da konceptualiziramo, planiramo i provodimo svjetlosna rješenja koja se usklađuju s okolnom arhitekturom, prirodnim krajolikom i specifičnom atmosferom koju naši klijenti žele stvoriti.

U suradnji sa najvećim europskim proizvođačem Božićnih dekoracija velikog formata, predstavljamo ponudu 3D i 2D motiva, foto kutaka, velikih Božićnih drvaca do 20 metara visine, LED dekoracija za rasvjetne stupove i dr.

Napomena: narudžbe za 2023. su zaključene.
Zaprimamo prednarudžbe za sezonu 2024.

Katalog "Alphabet collection"

Kako se blagdansko razdoblje približava, gradovi širom svijeta počinju odijevati svoju svečanu odjeću, pretvarajući se u blistave čarobne svjetove sjajnih svjetala, visokih stabala i veselih ukrasa. Među mnogim elementima koji doprinose toj čarobnoj atmosferi, jedan se ističe iznad ostalih.

Ovi ogromni znakovi abecede, često ukrašeni na istaknutim mjestima, postali su simboli Božićnog duha u urbanom krajoliku.

U ponudi imamo nekoliko dimenzija i stilova, mogućnosti kombiniranja su neograničene a “wow” efekt zajamčen.

Katalog "Professional outdoor"

Dolaskom blagdanskog razdoblja, gradovi, trgovački centri i tvrtke oživljavaju toplim sjajem velikih božićnih LED ukrasa. Veliki božićni LED ukrasi dolaze u zadivljujućem nizu dizajna i oblika, od visokih božićnih drvaca ukrašenih tisućama svjetlećih lampica do prevelikih ukrasa koji svijetlucaju noću. Pogled na gradski trg ukrašen LED skulpturama ili trgovački centar obasjan blagdanskim svjetlima postaje dragocjena uspomena za posjetitelje svih dobnih skupina.

Neki od ovih LED instalacija uključuju interaktivne elemente koji omogućuju posjetiteljima da se povežu s prikazima.

Katalog "Illuminations 1-2"

U ovom katalogu pronaći ćete širok izbor ukrasa, uključujući blagdanske ukrase, komercijalne i urbanističke ukrase te rješenja za osvjetljavanje. Bez obzira planirate li ukrašavati trgovački centar ili urbani prostor, imamo iskustvo i resurse da to ostvarimo. 

Dizajn prostora obuhvaća estetiku, funkcionalnost i praktičnost. S našim prekrasnim i funkcionalnim dizajnima osigurat ćemo da svaki ukras bude optimiziran za svoju namijenjenu upotrebu na vašoj lokaciji. 

Katalog "Urban space"

Doba u kojem su urbani prostori bili samo prolazi ili trgovi bez drugog značenja davno su prošla i zaboravljena.

Naš cilj je proizvoditi i implementirati ukrase koji će prožeti javne prostore interaktivnošću – stvarajući raspoloženje, proizvodeći svjetlosni show ili jednostavno čineći prostor ugodnijim za posjet, privlačnim i inspirirajućim. Vjerujemo da nema lošeg mjesta za ukrase i sve se može pretvoriti u svjetlosni spektakl.

Postavili smo si zadatak stvaranja inspirirajućih proizvoda koji će izazvati pozitivne emocije. Poznati smo po uređenju urbanih prostora, zračnih luka, trgovačkih centara, parkova i zooloških vrtova diljem svijeta. 

Katalog "Modern twist"

Čarobno doba Božića brzo se približava, a gradovi i općine pripremaju se za transformaciju svojih ulica i javnih prostora u blistave čarobne svjetove. Ako želite unijeti dašak modernog čuda u svoje blagdanske ukrase, ne tražite dalje od našeg kataloga “Modern Twist” Božićnih LED ukrasa.

S bogatom kolekcijom suvremenih LED prikaza osmišljenih da zapanje i nadahnu, ovaj katalog je vaša krajnja resurs za pretvaranje vašeg grada ili općine u svjetionik božićnog veselja.

Bez obzira ukrašavate li gradski trg, park, ulicu ili općinsku zgradu, pronaći ćete opcije koje se besprijekorno uklapaju u vaše potrebe. Od velikih božićnih drvaca ukrašenih programabilnim LED svjetlima do interaktivnih instalacija koje uključuju zajednicu,

Katalog "Velika Božićna drvca"

Ova izvanredna kolekcija predstavlja impozantna božićna drvca, posebno dizajnirana za dekoraciju gradova, trgovačkih centara i sličnih mjesta. Ovi impozantni divovi mogu doseći visinu od čak 20 metara.

Razumijemo da je svaka lokacija jedinstvena, stoga naš katalog nudi raznovrsni izbor dizajna božićnih drvca. Od tradicionalnih i vječnih do suvremenih i inovativnih, imamo savršeno drvce koje će odgovarati vašoj posebnoj viziji i atmosferi. Bez obzira želite li klasičan božićni izgled ili moderni pristup, naš katalog ima sve što vam treba.

Nudimo različite opcije prilagodbe koje vam omogućuju uključivanje identiteta vašeg grada ili trgovačkog centra – logotipa, boja i tema – u dizajn drvca. 

Katalog "Traditional"

Postoji nostalgična privlačnost u prihvaćanju vječnih tradicija koje čine Božić tako posebnim. Naš katalog tradicionalnih Božićnih LED Ukrasa nudi pažljivo odabrane velike LED ukrase osmišljene da vašem gradu, mjestu ili komercijalnim prostorima unesu topli, klasični šarm blagdana.

Bilo da ukrašavate slikoviti gradski trg ili pojačavate veličinu glavne avenije grada, naši tradicionalni LED ukrasi nude raznovrsnost i sofisticiranost.

Svaki LED ukras je temeljito osmišljen i izrađen kako bi dočarao duh prošlih vremena dok uključuje modernu LED tehnologiju za impresivnu iluminaciju. Rezultat je harmonična kombinacija tradicije i inovacije koja će očarati sve posjetitelje

Katalog "Gold collection"

Pripremite se za uranjanje u svijet čarolije i raskoši s našim “Gold Collection” katalogom Božićnih LED Ukrasa. Dok se blagdanska sezona približava, predstavljamo vam ekskluzivnu selekciju velikih LED ukrasa koji zrače vječnom privlačnošću zlata.

“Gold Collection” je počast trajnoj ljepoti zlata, boje kraljeva i kraljica. Svaki LED ukras je pažljivo osmišljen kako bi odisao raskoši, nudeći zavodljivu kombinaciju klasične elegancije i suvremene LED tehnologije.

Razumijemo da svaka lokacija ima svoj vlastiti identitet i želje za prilagodbom.  Uključite svoje brendiranje kako biste stvorili blagdanski prikaz koji zaista odražava vašu viziju raskoši.

Katalog "Nature collection"

Zaputite se u svijet gdje se čuda prirode susreću s čarolijom Božića s našim katalogom Božićnih LED Ukrasa. Ove sezone, pozivamo vas da slavite ljepotu prirode otvaranjem vašeg grada, trgovačkog centra ili javnih prostora uz pomoć naših LED kreacija inspiriranih prirodnim svijetom.

Naši LED ukrasi hvataju esenciju divljine, donoseći neukroćeni šarm prirode u vaš urbani i komercijalni prostor. Od veličanstvenih LED životinja do impresivnih LED božićnih drvaca.

I dok slavimo ljepotu prirode, također prioritiziramo održivost. Naša LED tehnologija je energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva, osiguravajući da vaši ukrasi sjaje svjetlucavo uz minimalni ekološki utjecaj.

Katalog "Valentinovo"

Predstavljamo jedinstvenu kolekciju velikih LED ukrasa osmišljenih da zabilježe romantične trenutke i stvore trajne uspomene u vašem gradu, trgovačkom centru ili javnim prostorima.

U ovom katalogu, otkrit ćete bit romantike prenesenu u našim “Valentinovo” LED Ukrasima. Ovi LED foto pointovi su više od ukrasa; oni su poziv za parove, prijatelje i obitelji da proslave svoju ljubav, stvore dragocjene uspomene i zabilježe radost zajedništva.

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

KONTAKTirajte nas

Svi proizvodi iz kataloga izrađuju se po narudžbi, na određenim proizvodima moguće su prilagodbe. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

+385 1 2995 194
+385 91 179 00 00

E-mail: info@homedeco.hr