Zaigrano

U ovoj Božićnoj priči glavni cilj je zabava! Kako najbolje naglasiti veselje nego sa šarenim bojama i veselim ukrasima! Ovdje nema pravila za boje, nego je cijeli spektar boja i figurica razigran u prostoru. Dopušteno je sve što vas veseli i probudi dijete u vama.

Zavirite i inspirirajte se šarenim, svijetlim, veselim idejama za božićno ukrašavanje, stvorite veselo i šareno okruženje u vašem domu. Pripremite šarene kolačiće i voćne punčeve, stavite svoj najdraži stolnjak i dekorirajte ga s božićnim cvijećem.  Vaš bor treba  maštovite  božićne ukrase poput nasmiješenih snjegovića, crvenih šarenih orašara i svjetlucavih kuglica. Vaši ukućani će se oduševiti ovom Božićnom čarolijom!

U odabiru božićnih ukrasa imamo različite motive snjegovića, jelena i orašara koji će se savršeno pridružiti u cijelu zabavu! Djed Božićnjak već nestrpljivo iščekuje Vaše Božićno uređenje i naravno svoju čašu svježeg mlijeka i toplih kolačića od badema. Svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice sa šarenim bojama je će savršeno pristajati u razigrani dječji stil za ovogodišnji Božić i oduševiti sve prisutne, i uvesti dječju razigranost u vrijeme adventa!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.