Rustikalno

Volite li rustikalno drvo, prirodna vlakna i sve što ima veze s prirodom? Zamišljate kako Božić želite dočekati u Alpama, okruženi snijegom u maloj drvenoj kućici? Onda je rustikalni stil idealan za Vas, a osjećaj opuštenosti prirode dovedite u svoj dom.

Rustikalni božićni dekor savršen je za stvaranje opuštenog, prirodom nadahnutog blagdanskog ugođaja. Govorimo o neutralnim paletama boja, jednostavnim, skromnim dizajnom i što je najvažnije, prirodnim materijalima. Rustikalna tema zapravo se sastoji od lijepih prirodnih tekstura. Udobnost, praktičnost i održivost postavljamo kao prioritet. Dakle, od jelke i dekoracija, do tople rasvjete svijećnjaka, otkrijte najbolje načine stiliziranja svojih rustikalnih božićnih ideja i pripremite se za obiteljski Božić pun toplih trenutaka i ugodnih osjećaja. Dodajte malo rustikalnog šarma svom pakiranju poklona, kako bi i vaši nadraži uživali u jednostavnošću prirodnih materijali i tekstura. Životinje koje nas povezuju s prirodom idealan su detalj u rustikalnom stilu.

Rustikalni stil je inspiriran prirodom i neutralnim bojama zimskog razdoblja. U ovom stilu prevladavaju suptilne naturalne boje poput smeđe, zelene i bijele boje koje dom čine toplim, ugodnim i opuštajućim. Zelena boja je boja rasta, obnove i ponovnog rađanja, dok smeđa predstavlja toplinu, prizemljenost i snagu. Vaša zimzelena ili snježna jelka okićena s tamnosmeđim češerima i drvenim dekoracija, prekrivena svjetlećim lampicama idealna je da prostor ispuni tradicijom. Svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice s toplom bijelom će savršeno pristajati u Vaš rustikalni stil za ovogodišnji Božić i oduševiti Vašu obitelj, prijatelje i susjede!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.