Shabby Chic

inspiracija-bozic-shabby_chic-homedeco-hr_00

Da li sanjate o Božiću u pastelnim bojama i antiknom štihu? Prostor uređen u slavlju nježnosti, ljubavi i razigranosti! Onda je Shabby Chic idealan izbor za Vas! U ovoj priči prevladavaju nježne boje ljubavi poput blijede roze, pepeljaste plave, ljubičaste lavande, pepermint zelene i kremaste bijele.

Sam stil je inspiriran Rokoko slikarstvom i paletom boja iz starog britanskog razdoblja. Ova priča Vam nudi atmosferu prisjećanja lijepih uspomena iz prošlosti i jednostavnosti življenja seoskog života. Nježnost cvjetnih uzoraka s decentnim detaljima srebrne i zlatne boje učini će Vašu jelku magičnom i ugodnom za svake oči.

Ovaj stil se fokusira na savršen spoj Antigue i farmerskog ambijenta.  Nijanse neutralnih pastelnih boja vrlo su prikladne za svaku sobu ili dnevni boravak.  Bijela boja koja se koristi za postizanje pastelnih boja predstavlja jasnoću, nevinost, čistoću, duhovnost, nadu i otvorenost, dok pastelno ružičasta simbolizira igru i novi početak. Za kraj, ne zaboravite lampice! Uz ovaj stil savršeno pristaju LED lampice s toplom bijelom bojom i zagarantirano će oduševiti  Vaše najmilije!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.