Tradicionalno

Ako volite tradicionalni Božić, pri božićnom uređenju doma prevladavaju klasične note ukrasa i dekoracija u crvenoj i zelenoj boji s dodatkom zlatne boje. S ovim izborom ne možete nikada pogriješiti, a Vaš ugođaj će biti kao sentimentalno vraćanje u djetinjstvo.

Zimzelene biljke, poput imele i božikovine, stoljećima se koriste u uređenju domova pred Božić kao podsjetnik da zima i hladno razdoblje neće trajati vječno. Crvena boja nosi religijsku simboliku i podsjeća vjernike na krv i mučeničku smrt Isusa Krista, čijeg se slavnog rođenja spominju na blagdan Božića. Zlato pak, osim elegancije i glamura, predstavlja i simbol nade baš kao što je to betlehemska zvijezda bila za trojicu kraljeva. Ukrasi u tradicionalnim bojama Božića u dom unose toplinu, veselje i čaroliju blagdana

Upravo su ove tri boje zaslužne za kolekciju različitog Božićnog asortimana u svim oblicima i motivima.  Od klasičnih kuglica s različitim teksturama, šljokicama i vrpca do malenih orašara i jelenčića koji jedva čekaju se igrati na Vašoj jelci! Raskošni materijali i simpatični motivi poput orašara i Djeda Mraza ovu su priču pretvorili u pravu božićnu bajku. Oslobodite svoju kreativnost i okitite božićno drvce vašim najdražim ukrasima

Neizostavan dio svake božićne jelke su lampice u toplim bojama koji će još više potaknuti božićni ugođaj topline i tradicije. LED lampice savršeno će upotpuniti Vaš tradicionalni stil za ovogodišnji Božić i oduševiti vašu obitelj, prijatelj i susjede!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.