Srebrna šuma

Želite ovaj Božić urediti svoj prostor u magični spektakl? Spoj naturalnog i modernog? Onda je Srebrna Šuma priča idealna za Vas! Ova priča je savršena kombinacija snježne prirode i modernog sjajila!

Srebrna Šuma je nastala inspiracijom skandinavskih šuma i njenom osvježavajućom prirodnom paletom. Fokus u ovoj priči je na srebrnu boju s pratećim tonovima smaragdno zelene i decentnim detaljima bijele boje. Ova neobična boja simbolizira božansku mudrost, čistoću i unutarnji mir. Naravno, zbog svog sjaja i čistoće pridružuje se kraljevskim bojama. Vašoj jelci će savršeno pristajati bogatstvo metalno hladnih tonova. Borove grane okićene sa srebrnim božićnim ukrasima podsjetit će Vas na mističnost/magiju zimskog inja, siga i leda/zaleđenog potoka.

S odabirom ove Božićne priče Vaš dnevni boravak će postati opuštajuća srebrna bajka, a Vaša obitelj će uživati u iluziji šumske svježine i skandinavskog čara. I naravno, svaka božićna jelka zaslužuje odgovarajuće lampice! LED lampice s crvenom bojom će savršeno pristajati u Vaš Moderan stil za ovogodišnji Božić i oduševiti Vašu obitelj, prijatelje i susjede!

I dalje tražite ideju kako urediti poslovni prostor ili dom?

Obratite nam se s povjerenjem, naš tim će prema Vašim željama, mogućnostima i prostoru izraditi prijedlog Božićnih ukrasa. 
Za veće projekte moguće je i postavljanje dekoracija.