Illuminations

U ovom katalogu ćete pronaći širok izbor prekrasnih LED božićnih ukrasa, od tradicionalnih do suvremenih dizajnova, stvorenih kako bi unijeli duh blagdana u urbane krajolike i komercijalne prostore. Naša ponuda ide izvan uobičajenog, premašujući granice mašte i postavljajući nove standarde u dekoraciji za blagdane.

Naša kolekcija je svjedočanstvo čarolije blagdanske sezone. Nudimo niz impresivnih LED ukrasa, uključujući veličanstvena božićna drvca ukrašena simfonijom svjetlucavih lampica, prevelike ukrase koji sjaje od blagdanske radosti i složene skulpture tematske za blagdane. Svaki komad je izrađen kako bi izazvao čuđenje i divljenje, pretvarajući svaku lokaciju u spektakl sezonske radosti.

Naš katalog predstavlja raznolik niz opcija koje zadovoljavaju različite ukuse i preferencije. Bilo da tražite vječni šarm tradicionalnih božićnih motiva ili želite suvremenu i umjetničku interpretaciju blagdana, naši LED ukrasi su dizajnirani kako bi ispunili vašu jedinstvenu viziju. Razumijemo da svaki prostor ima svoj karakter, i naša kolekcija osigurava da možete odabrati savršenu dekoraciju koja će ga nadopuniti.

Naši LED božićni ukrasi nisu samo ukrasi; oni su transformacijski elementi koji obična mjesta pretvaraju u izvanredne postavke. Gradovi ožive toplim i privlačnim sjajem naših ukrasa, stvarajući osjećaj zajedništva i slavlja među stanovnicima i posjetiteljima. Trgovački centri postaju uronjeni čarobni svjetovi, nudeći magično iskustvo kupovine koje nadmašuje tradicionalne granice.

Naša predanost izvrsnosti temelji se na godinama iskustva u ukrašavanju urbanih prostora, zračnih luka, trgovačkih centara, parkova i zooloških vrtova diljem svijeta. Poznati smo po sposobnosti pretvaranja lokacija u očaravajuće čarobne svjetove, čineći iskustva ljudi za vrijeme blagdana nezaboravnim.

Razumijemo da je svaka lokacija jedinstvena, stoga nudimo opcije prilagodbe koje će se uklopiti u vašu specifičnu temu, brendiranje ili prostorne zahtjeve. Naš tim stručnjaka spreman je surađivati s vama kako bi vaša kreativna vizija postala stvarnost.

Svi proizvodi iz kolekcije “Dekoracije velikih formata” izrađuju se po narudžbi.  
Narudžbe za 2023. su zaključene, zaprimamo prednarudžbe za sezonu 2024.

Specijalizirani smo za izradu naprednih svjetlosnih dizajna koji transformiraju gradove, ulice, parkove, trgovačke centre, hotele i poslovne prostore u privlačne i čarobne prostore. Naša strast prema inovacijama potiče nas da stvaramo svjetlosna rješenja koja podižu estetsku privlačnost urbanih krajolika i komercijalnih okolina.

KONTAKTirajte nas

Svi proizvodi iz kataloga izrađuju se po narudžbi, na određenim proizvodima moguće su prilagodbe. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

+385 1 2995 194
+385 91 179 00 00

E-mail: info@homedeco.hr