Vaša želja da transformirate svoj dom u elegantno i sofisticirano okruženje je nešto na čemu možemo zajedno raditi s oduševljenjem!

Za početak, možemo razmisliti svatko o osobnim ukusima, prostornim potrebama i estetskim preferencijama. Od zidova do dekoracija, bitno je da je svaki detalj pažljivo razmotren kako bi osigurali da konačan rezultat bude upravo ono što želimo.

S našim luksuznim komadima namještaja i ekskluzivnim dizajnerskim komadima dekora, možemo stvoriti jedinstveno okruženje koje odražava našu osobnost i osobni stil. Kroz naše društvene mreže i blogove, naši dekorateri i dizajneri zajedno stvaraju nove ideje i kreacije u uređenju velikih i malih površina stanova, balkona, terasa, trgovina, shopova, barova, shopping centara…., tako da je ovaj blog namijenjen svima Vama; kako bi Vam približili naše ideje i svjetske trendove u uređenju interijera.

Mi smo vodeća tvrtka na tržištu dekoracija i dizajnu interijera, s fokusom na kreativnost, kvalitetu i ekskluzivnost. U našim projektima i širokoj paleti proizvoda koje nudimo i često nadopunjujemo, pružamo luksuzna i personalizirana rješenja za dekoraciju profesionalaca i krajnjih pojedinaca.

Kroz godine, izdvojili smo se kao referenca za sofisticirane i ekskluzivne dekoracije, jamčeći najvišu razinu kvalitete i prilagođenu uslugu prema potrebama naših klijenata. Naša predanost izvrsnosti i zadovoljstvu klijenata potiče nas da uvijek istražujemo nove trendove i inovacije u industriji, nudeći Vama najbolje iskustvo.

Transformacija prostora, s nama je vrlo jednostavna!
Od ideje do instalacije!

HOMEdeco sa svojim kreativnim profesionalcima, dekoraterima i dizajnerima, Vaš prostor će pretvoriti u elegantno i sofisticirano okruženje koje ste oduvijek željeli.

Za današnju temu odabrali smo dekoracije koje odišu elegancijom, predivne kombinacije bijele i zlata, te starog zlata, u Vaš dom ili prostor koji uređujete, unijeti će dašak luksuza i glamura.

U sljedećim fotografijama dočarat ćemo Vam par naših ideja i ponuditi rješenja.