TRIPLY KOLEKCIJA

Doživite ultimativnu izvedbu s našom TRIPLY kolekcijom – za profesionalne rezultate u vašoj kuhinji.

TRIPLY KOLEKCIJA

Doživite ultimativnu izvedbu s našom TRIPLY kolekcijom – za profesionalne rezultate u vašoj kuhinji.

Mehrzer logo

TRIPLY KOLEKCIJA

Predstavljamo našu kolekciju TRIPLY posuđa, temeljito izrađenu s jedinstvenom trostrukom konstrukcijom kako bi podigli vaše kulinarsko iskustvo na nove razine izvrsnosti. Svaki lonac u ovoj kolekciji pažljivo je konstruiran s tri različita materijala spojena zajedno: unutarnji sloj od 18/10 nehrđajućeg čelika, osiguravajući optimalnu sigurnost hrane i očuvanje okusa; aluminijska središnja jezgra za neusporedivu provodljivost i distribuciju topline; te vanjska površina od visokotvrdećeg magnetskog nehrđajućeg čelika, osiguravajući kompatibilnost s indukcijskim pločama za kuhanje i dodatnu izdržljivost.

Iskusite vrhunac izdržljivosti i svestranosti s našom kolekcijom TRIPLY, dizajniranom kako bi zadovoljila zahtjeve modernih kuhinja s lakoćom i elegancijom. S značajkama poput ručki koje ostaju hladne, osiguravajući udobno i sigurno rukovanje čak i pri visokim temperaturama, te dizajnom koji je siguran za pećnicu, što omogućuje jednostavne prijelaze s štednjaka na pećnicu, ova kolekcija posuđa nudi praktičnost i fleksibilnost za sve vaše kulinarske avanture. Dodatno, integrirana mjerna skala na unutarnjoj strani svakog lonca pojednostavljuje doziranje sastojaka, čineći pripremu obroka jednostavnom.

Podržana jamstvom od 100 godina, naša kolekcija posuđa TRIPLY ne samo da jamči izvanrednu izvedbu, već također ulijeva povjerenje u njezinu dugovječnost i kvalitetu. Bili vi iskusni kuhar ili strastveni kućni kuhar, naša kolekcija posuđa obećava unaprijediti vaše kulinarsko iskustvo i potaknuti kreativnost u kuhinji za generacije koje dolaze.

troslojna konstrukcija

TRIPLY kolekcija posuđa izrađena je od vrhunskih materijala, kombinirajući nehrđajući čelik, aluminij i magnetski čelik kako bi osigurala izvanrednu trajnost i ravnomjernu distribuciju topline.

100 godina garancije

Jamčimo trajnost našeg čeličnog posuđa s 100-godišnjim jamstvom. Ovo jamstvo odražava našu posvećenost izvrsnosti i uvjerenje u izdržljivost našeg čeličnog posuđa koje će vas pratiti kroz generacije.

mjerna skala

Posuđe dolaze opremljena praktičnom unutarnjom mjernom skalom, koja omogućuje precizno mjerenje sastojaka bez ikakvih poteškoća ili dodatnih posuda. Uz unutarnju mjerilicu u našem čeličnom posuđu, svaki korak pripreme jela postaje jednostavniji i učinkovitiji.

Spremni za indukciju

Naše posuđe je spremno za indukcijske ploče, kao i za upotrebu na plinskim, električnim ili drugim vrstama štednjaka čime pružaju maksimalnu fleksibilnost u kuhinji.

korištenje u pečnici

Posuđe je dizajnirano s mogućnošću korištenja u pećnici, pružajući vam veću fleksibilnost u pripremi jela. Možete bezbrižno prenijeti posuđe iz štednjaka u pećnicu, osiguravajući savršene rezultate pri svakoj pripremi.

sigurno za upotrebu

Mehrzer posuđe ne sadrži PFOA, štetnu kemikaliju koja se može naći u nekim premazima posuđa. Ova karakteristika osigurava sigurno kuhanje bez rizika od izlaganja potencijalno štetnim tvarima.
Mehrzer logo

Sjajni obroci počinju s najboljim posuđem

Svaki komad Mehrzer posuđa dizajniran je kako bi pomogao kuharima pripremiti najbolji mogući obrok. Od kompleta posuđa do pojedinačnih lonaca i tava, kolekcija posuđa Mehrzer ima sve što vam je potrebno da nadogradite ili upotpunite svoju kolekciju. Kupite emajlirano posuđe, aluminijsko, ili posuđe od nehrđajućeg čelika i još mnogo toga. Pronađite materijal koji najbolje odgovara vašim individualnim potrebama i pomaže vam da svoje kuhanje podignete na višu razinu. Istražite različite Mehrzer linije proizvoda za kuhanje, uključujući Emaille Superiore, Stone Strong,  Prochef ili Triply kako biste već danas pronašli najbolji set posuđa za svoju kuhinju.