PREMIUM INOX KOLEKCIJA

Otkrijte ultimativnu fuziju stila i funkcionalnosti s našom PREMIUM INOX kolekcijom posuđa.

PREMIUM INOX KOLEKCIJA

Otkrijte ultimativnu fuziju stila i funkcionalnosti s našom PREMIUM INOX kolekcijom posuđa.

Mehrzer logo

PREMIUM INOX KOLEKCIJA

Predstavljamo kolekciju posuđa PREMIUM INOX,  izrađenu od visokokvalitetnog 18/10 premium nehrđajućeg čelika, poznatog po iznimnoj trajnosti, otpornosti na koroziju i trajnoj ljepoti. Inženjerski usmjeren na energetsku učinkovitost, ova kolekcija ne samo da poboljšava vaše kulinarsko iskustvo, već smanjuje potrošnju energije, čineći je održivim izborom za moderne kuhinje.

Iskusite izvanrednu distribuciju topline ovih lonaca, osiguravajući ravnomjerne rezultate kuhanja i omogućavajući vam postizanje kulinarske savršenosti s svakim jelom. Bez obzira kuhate li na pari, pirjate ili dinstate, univerzalnost ovih lonaca proteže se i na pećnicu, nudeći beskrajne mogućnosti kuhanja i omogućavajući vam glatki prijelaz s ploče na pećnicu.

Opremljeni praktičnom mjerilom na unutrašnjosti, ovi lonci pružaju precizne mjere za točnost u vašim receptima.

Dizajnirani s praktičnošću na umu, ovi lonci su složivi jedan u drugi (mogu biti istih dimezija), pomažući vam maksimizirati prostor za pohranu u vašim kuhinjskim ormarićima i održavati vaše kuhinje organiziranima i urednima. I kako bi garantirali vaše zadovoljstvo i mir, svaki lonac iz kolekcije PREMIUM INOX dolazi s nevjerojatnom jamstvom od 100 godina, odražavajući predanost proizvođača kvaliteti i trajnosti. Podignite svoje kulinarsko putovanje s kolekcijom posuđa PREMIUM INOX, gdje se funkcionalnost i dugovječnost spajaju kako bi predefinirali vaše kulinarsko iskustvo.

visokokvalitetni 18/10 čelik

Sastavljena od visokokvalitetnog 18/10 nehrđajućeg čelika, naša kolekcija posuđa nudi izuzetnu izdržljivost i vrhunsku toplinsku provodljivost za besprijekorne kulinarske rezultate.

100 GODINA GARANCIJE

Jamčimo trajnost našeg čeličnog posuđa s 100-godišnjim jamstvom. Ovo jamstvo odražava našu posvećenost izvrsnosti i uvjerenje u izdržljivost našeg čeličnog posuđa koje će vas pratiti kroz generacije.

perivo u perilici posuđa

Mehrzer posuđe je sigurno za pranje u perilici posuđa, olakšavajući čišćenje nakon kuhanja. Možete uživati u praktičnom održavanju posuđa bez brige o oštećenju ili gubitku kvalitete.

Spremni za indukciju

Naše posuđe je spremno za indukcijske ploče, kao i za upotrebu na plinskim, električnim ili drugim vrstama štednjaka čime pružaju maksimalnu fleksibilnost u kuhinji.

korištenje u pečnici

Posuđe je dizajnirano s mogućnošću korištenja u pećnici, pružajući vam veću fleksibilnost u pripremi jela. Možete bezbrižno prenijeti posuđe iz štednjaka u pećnicu, osiguravajući savršene rezultate pri svakoj pripremi.

mjerna skala

Posuđe dolaze opremljena praktičnom unutarnjom mjernom skalom, koja omogućuje precizno mjerenje sastojaka bez ikakvih poteškoća ili dodatnih posuda. Uz unutarnju mjerilicu u našem čeličnom posuđu, svaki korak pripreme jela postaje jednostavniji i učinkovitiji.
Mehrzer logo

Sjajni obroci počinju s najboljim posuđem

Svaki komad Mehrzer posuđa dizajniran je kako bi pomogao kuharima pripremiti najbolji mogući obrok. Od kompleta posuđa do pojedinačnih lonaca i tava, kolekcija posuđa Mehrzer ima sve što vam je potrebno da nadogradite ili upotpunite svoju kolekciju. Kupite emajlirano posuđe, aluminijsko, ili posuđe od nehrđajućeg čelika i još mnogo toga. Pronađite materijal koji najbolje odgovara vašim individualnim potrebama i pomaže vam da svoje kuhanje podignete na višu razinu. Istražite različite Mehrzer linije proizvoda za kuhanje, uključujući Emaille Superiore, Stone Strong,  Prochef ili Triply kako biste već danas pronašli najbolji set posuđa za svoju kuhinju.