CAST ROYALE KOLEKCIJA

Kolekcija posuđa CAST ROYALE jamči izvrsnost u kuhinji s vrhunskom trajnošću i nevjerojatnom izvedbom.

CAST ROYALE KOLEKCIJA

Kolekcija posuđa CAST ROYALE jamči izvrsnost u kuhinji s vrhunskom trajnošću i nevjerojatnom izvedbom.

Mehrzer logo

CAST ROYALE KOLEKCIJA

Krenite na kulinarsko putovanje dostojno kraljevske gozbe uz našu prekrasnu kolekciju posuđa CAST ROYALE, koja je pažljivo kovana od vrhunskog lijevanog željeza kako bi preoblikovala vaše kuhinjsko iskustvo s neusporedivom trajnošću i izvedbom. 

Pripremite se otkriti umjetnost preciznog kuhanja s  kolekcijom posuđa gdje je svaki lonac i tava pažljivo konstruiran kako bi održavao stabilnu temperaturu i vlagu na cijeloj površini. 

Obogatite svoj kulinarski repertoar s našim posuđem CAST ROYALE, koje ima emajlirani premaz koji ne samo da pojačava trajnost već i olakšava čišćenje za bezbrižno održavanje. Uz izvanredne sposobnosti distribucije topline, naše posuđe jamči optimalne uvjete kuhanja za vaša omiljena jela, osiguravajući konzistentne i ukusne rezultate pri svakoj upotrebi.

Izrađena da izdrži izazove svakodnevnog korištenja, naša kolekcija posuđa CAST ROYALE gotovo je neuništiva, obećavajući da će izdržati test vremena dok s lakoćom donosi konzistentno ukusne obroke. 

neuništiv materijal

Posuđe od lijevanog željeza je pravo kulinarsko blago - gotovo neuništivo i s izvanrednim sposobnostima zadržavanja topline, osiguravajući ravnomjerno i postupno kuhanje vaših omiljenih jela.

SPREMNI ZA INDUKCIJU

Merzher posuđe od lijevanog željeza je spremno za indukcijske ploče, kao i za upotrebu na plinskim, električnim ili drugim vrstama štednjaka, pa čak i na otvorenoj vatri, čime pružaju maksimalnu fleksibilnost.

sigurno za upotrebu

Mehrzer posuđe ne sadrži PFOA, štetnu kemikaliju koja se može naći u nekim premazima posuđa. Ova karakteristika osigurava sigurno kuhanje bez rizika od izlaganja potencijalno štetnim tvarima.
Mehrzer logo

Sjajni obroci počinju s najboljim posuđem

Svaki komad Mehrzer posuđa dizajniran je kako bi pomogao kuharima pripremiti najbolji mogući obrok. Od kompleta posuđa do pojedinačnih lonaca i tava, kolekcija posuđa Mehrzer ima sve što vam je potrebno da nadogradite ili upotpunite svoju kolekciju. Kupite emajlirano posuđe, aluminijsko, ili posuđe od nehrđajućeg čelika i još mnogo toga. Pronađite materijal koji najbolje odgovara vašim individualnim potrebama i pomaže vam da svoje kuhanje podignete na višu razinu. Istražite različite Mehrzer linije proizvoda za kuhanje, uključujući Emaille Superiore, Stone Strong,  Prochef ili Triply kako biste već danas pronašli najbolji set posuđa za svoju kuhinju.