Popularan Coffee table, postaje sve češće noćni i kupaonski stolić!

Mali stolić; popularan kao Coffee table, postaje sve češće noćni stolić tj multifunkcionalan, praktičan i estetski privlačan komad namještaja, koji se u zadnje vrijeme u dizajnu interijera i dekoracija; vrlo često pojavljuje i kao stolić u kupaonicama.

Od jednostavnog funkcionalnog elementa, gdje obično možete staviti lampu za čitanje, knjigu, naočale, mobilni telefon i punjač, mali  stolić se može iskoristiti u cijelom prostoru i za druge namjene.
Lagani i atraktivni, dobro se uklapaju baš bilo gdje, čak i u kupaonicama.

Može se skladno uklopiti i dati dodatni šarm prostoriji, a u spavaćoj sobi, gdje se pažnja posvećuje svakom detalju, dizajnerski noćni stolić postaje neophodan, dodajući udobnost i estetiku.

Zašto je dizajnerski mali stolić savršen za stiliziranu sobu?

Noćni stolić može kroz materijale, oblike, boje i završne obrade donijeti dodatnu vrijednost prostoriji.
Naravno da je manje važan od kreveta i ormara, ali toliko je praktičan, da kad ga jednom stavite zasigurno ga nećete micati.

Modeli su dostupni u raznim materijalima, bojama i oblicima. Zaboravite jednostavan ormarić s dvije ili tri ladice; sada postoje noćni ormarići koji ne slijede tradicionalni oblik, ali postaje praktičan premosni multifunkcionalni stolić.
Svojim različitim linijama, od kvadratnih do okruglih ili ovalnih. Visine i širine su isto tako različite. Preporuka je da se glavna ploha stolića nalazi otprilike u visini madraca radi praktičnosti. Neobičan dizajn često se smatra prednošću, ali ne smije ugroziti udobnost.

 

Jednaki ili različiti stolići?

Kod uređivanja spavaće sobe s bračnim krevetom, noćni ormarići ili stolići ne moraju biti identični. Odabir dva različita modela može dodati vizualni interes i karakter sobi, pod uvjetom da postoji neki objedinjeni element poput slične palete boja, materijala ili dizajnerskog stila.

LIMITED EDITION ekskluzivnu ponudu malih stolića, polica za knjige, namještaja, vaza i ostalih dekora, i naravno potrepština za Vaš dom; provjerite na našem web shopu i u Avenue MALL Zagreb na prvom katu!