Zelena priča: kako "probuditi" balkone i terase

Donosimo Vam zelenu priču kako efektno i brzo “probuditi” balkone i terase. U gradovima čest je problem malih balkona i terasa, premalo ili previše direktnog sunca, problem navodnjavanja, biljke u hladu, velike sjene, smog, prašina… Živo bilje i cvijeće osjetljive su čak i na minimalne pomake tj. mijenjanje pozicija ili pak često prolaženje i doticanje. Potrebno je zadovoljiti puno faktora i imati idealne uvjete, a vremena za iste često nedostaje. Ako ste prepoznali ove situacije, imamo dobro i jednostavno rješenje i za Vaš balkon i terasu. Zeleni zidovi i umjetne velike i srednje biljke, izuzetno kvalitetnih modernih materijala, vlakana i vjernih boja. 

Za brzu dekoraciju zida potrebno je na izmjerenu i željenu površinu, malim čavlićima ili klamericom na zid fiksirati plohe zelenila, ploha se lako može skratiti škarama na potrebnu dimenziju; kako bi se popunile baš sve željene površine ili ako Vam negdje nedostaje djelić, od neiskorištene plohe izrežite potrebnu veličinu.

U ponudi imamo finu teksturu zelenih ploha dimenzije 50×50 cm, može se rastaviti u 4 komada po dimenzijama 25×25 cm. Imitacije su pravog bilja: Laurus (Lovor višnja), Šimšir i Čempres.

Da bi zid dobio 3D dimenziju i bolju formu, nagib i samo gibanje; da nije prestatično, dovoljno je popikati drugu vrstu ukrasnog bilja, cvijeća, dekora, cvijeća ili pak samo laticama, lampicama, trakicama i sličnim detaljima.

U vrlo kratkom vremenu oplemenit ćete običan balkonski prostor u malu zelenu oazu, koja je bezvremenska jer naše zelene plohe štite i od UV zračenja 24 mjeseca. Briga oko istih nije potrebna i možete ih bezbrižno ostaviti i kad odlazite i na duže vrijeme.

Pogledajte par naših prijedloga kako za malo novca i vremena urediti svoju zelenu oazu već danas. 

 

Više o cijeloj ponudi umjetnih zelenih zidova i umjetnog bilja i cvijeća; provjerite na linku: 

https://www.homedeco.hr/kategorija-proizvoda/dekoracije-za-dom/umjetno-cvijece-bilje-dekoracije/

Želimo vam uživanciju u Vašoj novoj zelenoj oazi 🙂